luni, 10 noiembrie 2008

Mihaela Rădulescu face lucruri trăsnite !

De când s-a despărţit de Elan, Mihaela Rădulescu face numai chestii ciudate... Nu vreau să zic nimic despre relaţia ei cu tipul ăla de la antene, e treaba lor. Ce m-a frapat pe mine a fost altceva: în vestita (şi expiratul format) ei emisiune "Duminica în familie", Mihaela a avut acum vreo două săptămâni un invitat de marcă, în opinia ei: Coooooooostiii Ioniţăăăăăă ! Nu mi-a venit să cred ce auzeam din gura Mihaelei: epitete, figuri de stil, adjective, atribute - toate de bine la adresa acestui plagiator notoriu din România (n-am zis muzică pentru că tipul ăsta nu face aşa ceva). Mare compozitor, om de muzică, geniu, etc ... Am zis că Mihaela Rădulescu e beată... Dar nu, era trează de-a binelea ! Nu ştiu, o fi având Costi ăsta vreun contract cu trustul Intact sau Grivco, de care aparţin Antenele, şi o fi fost obligată să-l ridice în slăvi. Venise Costi ăsta în emisiune cu Miss Albania sau Bulgaria şi Răduleasca îi lăuda în continuu. Tot ce s-a cântat în emisiune a fost playback şi Răduleasca spunea că e vorba de super muzică şi super trupe marca Costi Ioniţă (cacofonie intenţionată) !!! Naşpa, Mihaelo ! Parcă te văd făcând o emisiune cu Nicolae Guţă în curând !

2 comentarii:

Billy Boy spunea...

Si apoi de cand MR asta e un personaj kare ar trebui luat k referintza?
Mai ai un pik si zici k si Andreea Marin e la fel, care apropo s-a apukat sa salveze copiii din Afrika (nu k ar fi ceva rau in asta) dar kiar din Afrika? :-)
Vedete? Pe draq!
Non-valori! Asta sunt...dar din nefericire tocmai ele sunt luate k exemplu de tinerii din RO (se intampla mai peste tot, kiar si in uk)...

SONYA REY spunea...

CINE ESTI TU , MAI MATEI SA EMITI JUDECATI DE VALOARE ATAT DE IMPERTINENTE LA ADRESA UNOR OAMENI CARE AU FACUT CEVA IN VIATA ASTA ? VEZI-TI DE TREABA TA SI DE PREOCUPARILE TALE ELEVATE SI SCHIMBA CANALUL DACA NU-TI PLACE . LASA JOS PIATRA SI SCOATE-TI BARNA DIN OCHI SI NU JUDECA PE NIMENI MAI ASPRU DECAT PE TINE INSUTI . ZAU , SE SIMTE CA ESTI RAU SI INVIDIOS .ORI , SENTIMENTELE ASTEA ATAT DE URATE SI DE NEGATIVE VOR AVEA REPERCURSIUNI ASUPRA TA INTR-UN FINAL . AI GRIJA ! ATAT DE COSTI CAT SI DE MIHAELA ARE CINE SE OCUPA , CA DE ALTFEL , DE NOI TOTI : DUMNEZEU ! SE PARE CA I-A IUBIT PE AMANDOI DIN MOMENT CE AU REUSIT SA AJUNGA AICI UNDE SUNT . SA STII TU CA NIMIC NU SE INTAMPLA PE LUMEA ASTA FARA VOINTA SI JUSTITIE DIVINA , ASA CA MAI BINE INGRIJESTE-TE DE TINE , DE SUFLETUL TAU . NU TE INCARCA INUTIL DE SENTIMENTE NEGATIVE PT CA N-ARE SENS . CU SAU FARA TINE SI PAREREA TA , VIATA LOR , SOARTA LOR MERGE INAINTE . ITI DORESC SI TIE SA EVOLUEZI SPIRITUAL , SA TE INALTI . SUCCES !

Bine aţi venit pe blog-ul meu !

Fotografia mea
Galati, Romania
Salutare , prieteni !
Powered By Blogger